HTML

1:18-as méretarányú fém sportautók

Helló Nagyon szeretem a sportautókat,és nagyon szeretem a diecast(fröccsöntött) modellautókat.Ezért indítom ezt a blogot.Lesznek benne hírek,modell bemutatók,és egyébb finomságok:D Üdv:modelcar

Friss topikok

Linkblog

Norev Porsche 911 GT3 RS bemutató Bency jóvoltából

2010.08.31. 18:50 modelcar

 Egy gyűjtő kollégám, Bency írta ezt a bemutatót, megkért, hogy tegyem fel a blogomra. Egy biztos:  nagyon korrekt kidolgozású modellről olvashattok sorokat:)

 

 

 NOREV-PORSCHE 911 GT3 977 BEMUTATO!


Hát nem is tudom hol kezdjem, elősször mikor megláttam a modellt képeken, még vaciláltam hogy tetszik-e nekem ez a szin, aztán megrendeltem. Egy porcikám se bánta meg hogy sárgában vettem meg ezt a modellt! A kép sajnos nem adja vissza mennyire gyönyörü a szine, de ezt megszokhattuk :) Nah de lássuk miröl is beszélek! Kulönben mielőtt a részletekre térnék, vegyük figyelembe, hogy mindössze 11.900 Ft volt a modell!

Az érdekes, hogy ha ebből a szögből nézzük, akkor az ajtónál az illesztési hézag kicsit nagyocska, de ha megnézzuk hátulról, már szinte tökéletes, és ami innen messziről nézve talán feltünő, az a modell magassága, mert ugye kicsit alacsonyabb kéne legyen, de ez javitható hiba, de aki nem akarja piszkálni a modellt, az is nyugodtan elnézheti a modellnek e kicsi hibát.

Nah nézzük meg közelebbről a modellt, kezdjük mindjárt a kerekekkel és a felnivel.

A felni rendben van, arra nincs rossz szavam,a kis GT3 felirat is hibátlan a közepén. A féken is szép a Porsche felirat, a tárcsa forog a nyereg marad, de ez elvárható, talán ami nem tetszik benne annyira, hogy matt szürke a tárcsa, a gumik is rendben vannak külonben.
Menjünk tovább, ami meglepően szép, es tényleg hibátlan, azok a lámpák.                              

Nagyon részletes, szépen megcsinálva,semmi fröccsentés, a jelző lámpák is nagyon szépek! Ugyanez elmondható a hátsó lámpákról is.

Háturól nézve is rendben van a modell, a kipufogók szépek, a rendszám is jó, persze a kis beömlőkön nem igazi a rácsozás sajnos, de ez van.

A modell elejét is csak a rácsozás rontja el, mert itt már elég feltünő, külonben az illesztések szépek, külonösen a csomagtartónál, ami nyithato, de nagyon puszta, kárpit nincs benne, es ami nagyon idegesitő hogy borzasztóan nehéz kinyitni még nyitó pálcikával is....

Haladjunk kicsit, a beltérre semmi kifogásom nincs, kárpit van, hátul is, minden rendben, az órák műszerek, az ülések talán lehetne kicsit jobb tapintásu müanyag, de igy is jo! No comment.

A motortér az magyarul megmondva puszta, AA se sokkal jobban csinálja meg...viszont a motorháztető itt is nehezen nyilik, csak itt a légterelő aljától kinyithato könnyebben. De a modell alján a kipufogó rendszer tetszik!

Összeségében ez egy korrekt modell, még korrektebb áron! A árkategóriájához képest 10/9,5, de még a kategóriája felett is azán megérdemel egy 8\10-et!

 

 

3 komment

Címkék: porsche 911 rs norev gt3

A bejegyzés trackback címe:

https://supercars18.blog.hu/api/trackback/id/tr82262427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bencike66 2010.08.31. 19:38:06

Koszonet modelcar-nak hogy feltette!Remelem mindenkinek tetszik majd!

Csepreghy Dániel · http://dontblogaboutthis.blog.hu/ 2010.08.31. 19:54:17

Tetszik! Klassz modell ez, szépen látni rajta a Norev fejlődését :)
süti beállítások módosítása