HTML

1:18-as méretarányú fém sportautók

Helló Nagyon szeretem a sportautókat,és nagyon szeretem a diecast(fröccsöntött) modellautókat.Ezért indítom ezt a blogot.Lesznek benne hírek,modell bemutatók,és egyébb finomságok:D Üdv:modelcar

Friss topikok

Linkblog

Norev Lamborghini Murcielago LP640

2010.04.21. 13:48 modelcar

 Az utóbbi napokban elég sok bajom volt. A rossz idő, fáradtság, sebészet és még sorolhatnám. A sebészeti kezelés miatt rettenetesen fáj a lábam, de ez a kocsi amiről most írok egy bemutatót, el fogja űzni a fájdalmamat:D 

Norev LP640

Tavaly nyáron sikerült megszereznem, azt hiszem júniusban. Az első Norev Lambóm volt. Rá egy hónapra érkezett a fekete Gallardo Nera ami szintén Norev. Jó választás volt részemről, hogy a fehéret, és nem a szürkét választottam. Talán akkor kellett volna a szürke, ha a felnik feketék lettek volna, mint ahogy ennél.

Kézben fogva nem túl nehéz. A Norev modellek könyebbek mint a Minichamps és társai, bár vannak kivételek.

Kezdem az elejével:

Amikor kibontottam az autó ezen részét néztemmeg először. És meg is lepődünk, ugyanis a lámpák nagyon szépek. Felveszik a versenyt Elite-el vagy Kyosho-val. Az első csomagtartó sajnos nem nyitható, de cserébe nincsenek hatalmas rések. Viszont látszik hogy lepattogzódott a festék a réseknél. Az embléma mintha egy kicsit arrébb lenne a kelleténél. Ez az én modellem hibája lehet. Az emblémán nehezen vehető ki a "bika" és a "lamborghini" felirat. Az autó alján műanyag légbeömlők, amiken rá van festve a "rácsos minta". Itt jobban mutatna egy normális rácsozás. Még ha egy kicsit nagyobb is lenne e rács, de sokkal jobban nézne ki.

A felnik:

Átlagos. Nincs rajta semmi "extra", de rosszat sem tudok rá mondani. Féknyergek szép sárgák. Kivehetőek a betűk. Nagyon jól áll neki a fekete felni:)

 

Az autó oldalához érve itt sem nagyok a rések, pontosan illeszkednek az ajtók, a légbeömlők is szépek. 


Jók a visszapillantók is. 

A beltér:

Elég egyszerű, de nagyszerű:) A kormány talán egy picit magasan van, és lehetne nagyobb. A műszerek jók. Sajna eléggé egyszínű a beltere, mint ahogy az igazinak is.

Én itt el tudnák képzelni világos belteret, vagy világos üléseket, de a sötétebb ülések is szépek lennének. 

 

Az ajtók nem lazultak ki, pedig sokszor nyitogatom őket. 

 

 Motor:

A motort egy üveg fogja körül. Remekül néz ki.

Jó ötlet volt a szénszál utánzása. Itt is azt tudom mondamni hogy korrekt az árához képest. Még kerülhetett volna bele festék, feldobná. A motortér melletti légbeömlők nyithatóak mint az AA Murcielagon. (!) Nagyon örülök ennek. Nehezen nyitható, mert sokszor visszaugrik, de feldobja eléggé.

 

A hátsó része:

A legszebb rész hátul a lámpák. Ezt sokszor jól találja el a Norev.  Látható egy hatalmas kipufofó, ami jóra sikerült. Igaz nem is lehetett volna nagyon elrontani. A műanyag beömlők nagyon elrontják a hátulját. Jobb lett volna normális rácsozást alkalmazni. A két lámpa között jól kivehető a "lamborghini".

 

Részemről nagyon megvagyok elégedve ezzel a Norev-vel. A 10.000 forintos árhoz képest kaptunk egy majdnem Elite szintű autót.  Még talán ebben az évben érkezik a AA LP640 is, amit már leírtam a blogomban.

 

Jöhet a pontozás:

 

Eső része: 10/7.5

Oldala: 10/8

Kerekek: 10/8

Beltér: 10/7

Motor: 10/7.5

Hátulja: 10/7.5

 

Öszességében 10/7.5, de én talán adnák neki 7.99999-et!

 

Még néhány kép:

Szólj hozzá!

Címkék: lamborghini bemutató lp640 murcielago norev

A bejegyzés trackback címe:

https://supercars18.blog.hu/api/trackback/id/tr111939828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása